Classic Motorshow on ajoneuvoharrastajan ostosparatiisi

Classic Motorshow ei ole vain Suomen monipuolisin klassikkoajoneuvonäyttely vaan myös alan laajin messutapahtuma. Komeiden ajoneuvojen lisäksi Lahden Messukeskuksesta löytyy näyttelyviikonlopun aikana kaikkea, mitä ajoneuvoharrastamiseen tarvitaan. Tutustu jo ennen vierailuasi näytteilleasettajalistaukseemme ja tee ostoslista valmiiksi jo kotona ennen auton starttausta.

Sonaxin osastolta löydät laadukkaat autonhoitotuotteet kallisarvoiselle menopelillesi. Sonaxin tuotteita voi huoletta käyttää esimerkiksi sisä- ja ulkopesuissa, vahauksissa sekä kiillotuksissa, kun tavoitteena on saavuttaa paras mahdollinen lopputulos. Näyttelyjärjestäjä itsekin luottaa Sonaxiin ja näyttelykaluston viimeistely onkin jo usean vuoden ajan suoritettu Sonaxin tuotteilla.

Laadukkaita tuotteita ajoneuvojen hoitoon ja huoltoon myydään ja esitellään myös muilla osastoilla. Näitä myydään esimerkiksi Bilteman, Cartec Finlandin sekä RedBlack.FI:n osastoilla. Usean brändin löytyessä kätevästi saman katon alta tuotteiden vertailu ja oikean tuotteen valinta helpottuu.

Ajoneuvoharrastajat tietävät, että laadukkaita tuotteita tarvitaan myös ajoneuvon ulkokuoren lisäksi pellin alle kätketylle moottorille. Klassikkoajonevoharrastajan tarpeisiin sopivia öljyjä löytyy muun muassa Valvolinen myyntipisteeltä Omistajien helmet -osastolta.

Ajoneuvoharrastuksen suola on sen oman silmäteränsä kunnostaminen. Kunnostus- ja entisöintiprojektien helpottamiseksi tallin työkalut kannattaa pitää priimakunnossa. Jos omat työvälineet ovat päässeet retuperälle, on Classic Motorshowssa loistava tilaisuus hankkia juuri sinulle sopivat työkalut alan asiantuntijoiden opastuksella. Esimerkiksi TorAForsin osastolla on esillä kuumimmat uutuudet sekä hittituotteet niin harrastajille kuin ammattilaisillekin. Työkaluja on myynnissä myös esimerkiksi Etran osastolla A-hallissa.

Jos taas tarvitset uuden ajokauden avajaisiksi uudet renkaat autosi alle, kannattaa suunnata Pirellin / RTE-Motorsportin, Retrorenkaiden tai Kontio Renkaiden osastoille.

Classic Motorshown näytteilleasettajiin kuuluu myös useita ammattilaisia, jotka tekevät erilaisia kunnostustöitä klassikkoajoneuvoihin. Heidän puoleensa kannattaa kääntyä, kun oma aika tai taidot eivät riitä haluamasi lopputuloksen saavuttamiseen. Apukäsiä ajoneuvojen kunnostukseen tarjoavat esimerkiksi Grips Garage Oy, DDN Sports, Erikoispaja Oy ja Petori Oy.

Kun mietinnässä on harrasteajoneuvon vaihto, kannattaa tutustua klassikkoautojen ostoon ja myyntiin erikoistuneihin yrityksiin. Tällaisia ovat esimerkiksi Clasanteri Oy ja Oy Funcars Ltd. Myös harrastekaluston kuljettamiseen löytyy näyttelyviikonlopun aikana helpotusta. Trailereita ja perävaunuja voi tiedustella Devante Oy:n ja Eurowagonin osastoilta.

Classic Motorshowsta voi myös hankkia mukaansa hieman pienempiä tuliaisia kotiin vietäviksi. Ajoneuvoharrastajien äänenkannattaja Mobilisti-lehden osastolta E-hallista voi ostaa mukaansa erikoisalbumeja tai vaikka tilata lehden ilahduttamaan arkea ympäri vuoden.

Vintage- tai moottoriaiheisia vaatteita ja asusteita on myös myynnissä pitkin Messukeskusta. Tuo harrastustasi esille pukeutumisellasi ja tutustu esimerkiksi Sari Holmlund Oy:n, Viivin Vintagen, Hattu Helsinki – Stetsonin ja Sarin Ihania -yrityksen valikoimiin.

Aiheeseen sopivia keräilytavaroita taas on myynnissä Palalaikan, Pekripen, Perä Tielle ja Vintage Shop Vanhat Roinat yritysten osastoilla. Lisäksi näyttelyn C-hallissa osastolla 16 Valve voi tilata piirroksen omasta harrasteajoneuvostaan, jonka voi myöhemmin kehystää ja ripustaa kodin seiniä koristamaan.

Scroll to Top