Classic Motorshown väki ottaa vetovastuun Vääksyn Mobilisti-illasta

Vääksyn perinteinen Mobilisti-ilta lähes peruuntui tältä vuodelta, kun tapahtumalle ei meinannut löytyä tekijöitä. Tekijäpulan ilmennyttyä kysyivät Mobilisti-illan perustajat Antti Vähälä ja Lea Lahti Classic Motorshown järjestäjien halukkuutta tapahtuman toteuttamiseen.

Tänä vuonna tiistaina 6. heinäkuuta Mobilisti-ilta järjestetään Vääksyn kanavapuistossa jo 19. kerran, mikäli viranomaismääräykset sen sallivat. Tapahtuma on osa Vääksyn Kanava 150 vuotta -juhlaviikkoa.

Kun tapahtuman toteutuminen oli henkilöstövajauksen takia vaakalaudalla, päätti Classic Motorshown järjestäjä ottaa tapahtuman järjestelytehtävät vastuulleen.

–  Classic Motorshow on peruuntunut kahtena vuonna viranomaisrajoituksista johtuen. Olisi ollut sääli jos Mobilisti-ilta olisi peruuntunut tekijöiden puutteeseen. Siksi päätimme auttaa, Classic Motorshown vetäjä Risto Laine kertoo.

Mikäli viranomaismääräykset eivät rajoita tapahtumaa, on Mobilisti-iltaan odotettavissa satoja klassikkoajoneuvoja. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Arkistokuva Vääksyn Mobilisti-illasta.
Edellinen uutinenClassic Motorshow siirtyy vuoteen 2022
Seuraava uutinenVääksyn Mobilisti-ilta 2021 peruuntuu