Herkkuja nälkäiselle näyttelyvieraalle

Classic Motorshowssa on paljon nähtävää ja Lahden Messukeskuksen halleja kierrellessä kuluu helposti koko viikonloppu. Pitkän näyttelypäivän aikana on hyvä pitää taukoja ja muistaa tankata myös itseään. Onneksi nälän yllättäessä näyttelykävijät voivat valita mieleisensä näyttelyn herkullisista ruokapalveluista.

Georgialaisia hatsapureja myyvä Ville Haapasalo on näyttelysunnuntaina Timo Pulkkisen haastattelussa klo 12.

Uutena näytteilleasettajana tapahtuman ravintolakattaukseen kuuluu näyttelijä Ville Haapasalon perustama Haapasalon Hatsapuri A-hallissa. Hatsapuri on suussa sulava, herkullinen georgialainen juustoleipä, jota Haapasalon Hatsapurin kiertävät kärryt myyvät erilaisissa tapahtumissa ympäri Suomen. Sunnuntaina näyttelyssä on mahdollista tavata yrittäjä itse, sillä Ville Haapasalo tulee paikalle klo 11–12.30.

Jos taas mieli tekee tutumpia leipiä, kannattaa ruokapaikakseen valita joko C-hallin Subway tai E-hallin kahvila. Subway myy täytettyjä leipiä – subeja – joihin asiakas saa itse valita mieluisensa vihannekset ja kastikkeet. E-hallin kahvila taas sijaitsee aivan Piazza Italianan vieressä ja näin tarjoaa kahvitteluhetkeen hieman italialaista tunnelmaa.

Messukeskuksen yläkerrassa sijaitsee myös takuuvarma Ravintola Koti, josta saa seisovasta pöydästä kunnollista, maittavaa ruokaa. Lauantaina tarjolla on karamellipossua, kermaista yrttikanaa ja chili sin carnea ja sunnuntaina lihapullia kermaisessa kastikkeessa, currykanaa ja kikherne-taginea.

Ja mikä olisikaan suomalainen tapahtuma ilman metrilakuja? Sokerihampaan kolottaessa voi suunnata karkkikojulle ja hemmotella itseään vaikkapa lakulla tai pehmiksellä.

Scroll to Top