Omistajien helmet 2024: Ilmoita oma helmesi mukaan nyt!

Classic Motorshowssa kaivetaan talleista ja takametsistä esille monenmoista helmeä. Omistajilleen tärkeät ajoneuvot pääsevät esittäytymään Omistajien helmet -kisassa, jonka ilmoittautuminen alkaa nyt.

Omistajalleen tärkeä ajoneuvo, helmi, voi yhtä hyvin olla arkinen latolöytö, karu työkone kuin huippuentisöity harvinaisuuskin. Oleellista tässä kilpailussa on viehättävä tarina. Miksi juuri tämä ajoneuvo on erityisen tärkeä omistajalleen?

Mukaan voi ilmoittaa vähintään 25-vuotiaan ajoneuvon, muuten tyyli on täysin vapaa.

Kaikki mukaan ilmoittautuneet esitellään verkossa kuvan ja tarinan kera. Näistä yleisö pääsee äänestämään suosikkiaan ja kymmenen eniten ääniä saanutta ajoneuvoa, finalistit, saapuvat näytteille Classic Motorshown ’Omistajien helmet’ -osastolle Lahden Messukeskukseen 4.-5.5.2024.

Omistajien helmet -kisa on ollut osa Classic Motorshow -näyttelyä jo vuodesta 2018, tänä keväänä viidettä kertaa.

Omistajien helmet on nauttinut alusta pitäen vankkaa suosiota. Ilmoittautuneita ajoneuvoja on vuosittain kymmenittäin, ja niille ovat verkossa antaneet oman äänensä tuhannet ihmiset. Rohkeasti mukaan!

Ilmoittautuaksesi tarvitset vain hyvän kuvan, perustiedot ja pienen tarinan.

  • Ilmoita ajoneuvosi viimeistään 25.2.2024 (PÄÄTTYNYT)
  • Yleisöäänestys finalisteista on auki verkossa 28.2.-17.3.2024
  • Kymmenen eniten ääniä saanutta ovat esillä Classic Motorshowssa 4.-5.5. 2024. Näyttelykävijät äänestävät näistä voittajan, Omistajien helmen 2024. 
(Kuva: Vuoden 2023 Omistajien helmi on tamperelaisen Jouni Huhtalan Ford Escort 1600 GT Mexico.)
Scroll to Top