SAAPUMINEN

Classic Motorshow järjestetään  Lahden Messukeskuksessa, joka sijaitsee aivan Lahden keskustan läheisyydessä.

Etäisyys Lahden keskustasta on noin kilometri ja Lahden Matkakeskukselta noin. 1,5 kilometriä. Nopein junayhteys Helsingistä Lahteen on vain 49 minuuttia. 

Urheilu- ja messukeskus Lahti
Salpausselänkatu 7
15110 LAHTI

SAAPUMINEN AUTOLLA TAI RYHMÄMATKABUSSILLA

Omilla autoilla tulevien käytössä on maksuton pysäköinti Classic Motorshown järjestäjän varaamilla alueilla. Katso lisätiedot pysäköinnistä täältä.

Liikkumisesteisten pysäköintitunnuksella ilmainen pysäköinti Lahden Messukeskuksen piha-alueella Lahti Hallin edustalla pääsisäänkäynnin vieressä.

Ryhmämatkabussien pysäköinti on Suurhallin päädyn tuntumassa, seuratkaa liikenteenohjaajien ohjeita.

Lisäinfo pysäköinninvalvojilta alueelle saavuttaessa.

TAKSILLA

Taksit palvelevat kaupungissamme mutkattomasti. Voit tilata taksin etukäteen numerosta 0601 10001 tai mobiilisovelluksella Book a taxi ja Valopilkku. Ennakkotilaukset ilman lisämaksua. Lahden Aluetaksin myyntipalvelu palvelee numerossa 03 821 9808. Lisätietoja osoitteessa www.lahdenaluetaksi.fi.

JULKISILLA

Lahteen on erinomaiset kulkuyhteydet joka suunnasta. Matkusta junalla tai bussilla Lahteen vaivattomasti. Helsinki-Vantaan lentokentältä pääset junalla tai bussilla Lahteen n. tunnissa. Lahden matkakeskus yhdistää niin lähi- kuin kaukoliikenteen.

Junayhteydet

Lahteen on helppo tulla junalla. Rautatieasema sijaitsee Lahden Matkakeskuksessa. Nopein yhteys Helsingistä Lahteen on 49 minuuttia. VR:n aikataulut ja muut palvelut www.vr.fi.

Bussiyhteydet

Lahteen on hyvät linja-autoyhteydet. Linja-autoasema sijaitsee Lahden matkakeskuksessa. Nopein yhteys Helsingistä Lahteen kestää n. reilun tunnin. Bussiaikataulut ja lisätietoa: www.matkahuolto.fi

Paikallisliikenne

Lahdessa on kattava paikallisliikenneverkosto. Bussiaikataulun voit tarkistaa Lahden Seudun Liikenteen sivuilta.

KEVYTLIIKENNE

Lyhyet välimatkat taittaa Lahdessa helposti kävellen; Lahden Matkakeskukselta messuille on matkaa n. 1,5 km.

Voit halutessasi myös napata sähköavusteisen kaupunkipyörän kulkuvälineeksi. Kaupunkipyöräasemia löytyy ympäri Lahtea, yhteensä 30 asemaa. Matkakeskuksen läheisyydestä, kauppatorilta ja aivan Lahden Messukeskuksen tuntumasta, Urheilukeskukselta, löytyy pyöräasemat. Lisätietoa kaupunkipyöristä eli mankeleista täältä.

Sähköpotkulaudalla liikut joustavasti paikasta toiseen.
Lahdessa sähköpotkulautoja vuokraa Tier ja Voi.
Lisätietoa Tieristä löydät täältä.
Lisätietoa Voista löydät täältä.

Scroll to Top