MIKÄ ON CLASSIC MOTORSHOW?

Classic Motorshow on suuri suomalainen klassikkoajoneuvonäyttely. Nähtävillä on satoja menneiden vuosikymmenten klassikoita ja arkipäivän nostalgiaa, alan asiantuntijoita, merkkikerhoja, kauppiaita, kunnostajia, oheisohjelmaa ja paljon muuta.

Kauden avaustapahtuma

Tapahtuma kokoaa Lahteen vuosittain noin 19 000 näyttelyvierasta ja se on muodostunut alan kevätavaukseksi. Juuri tähän näyttelyyn tulevan kesän ajokkien tähdätään valmistuvan ja tänne niillä ajellaan ajokauden ensivisiitille. Lahden ympäristön tiet täyttyvätkin näyttelyviikonloppuna klassikkoautoilijoista hienoine ajokkeineen.

Ainutlaatuista tapahtumassa on sen monipuolisuus. Classic Motorshow ei ole suunnattu vain tietyn lajin klassikkoajoneuvojen harrastajille, vaan tapahtuma kokoaa kaikki alan harrastajat yhteiseen viikonloppuun.

Teema

Näyttelyssä on vuosittain vaihtuva teema, johon paneudutaan teemahallissa. Esillä on aiheeseen liittyviä ajoneuvoja, jotka näyttelyjärjestäjä kutsuu paikalle alan harrastajien kätköistä. Vuoden 2023 teemana on Kupee on upee. Lue lisää teemasta täällä. 

Alan tuotteita, asiantuntijoita ja palveluita

Ajoneuvoharrastuksesta kiinnostuneet löytävät Classic Motorshowsta hyvän valikoiman alan yrittäjiä. Näyttelyyn kokoontuu vuosittain yrityksiä peltisepistä pienoismallimyyjiin. Tarvitsitpa sitten teemaan liittyvää lahjaesinettä tai erikoisosaa vuosikymmenten takaiseen ajoneuvoharvinaisuuteen, olet oikeassa paikassa.

Harrastekerhot

Ajoneuvokerhojen osastot tarjoavat yleisölle mainion mahdollisuuden tavata oman alansa intohimoisia tietäjiä ja osaajia ja löytää näyttelystä juuri se oman nostalgiakokemuksen herättävä ajopeli. Näyttelyn ehkä useimmin kuultu huudahdus onkin “Voi, meidän vaarilla oli just tuollainen!”

Palvelut

Classic Motorshowssa on niin paljon nähtävää, että näyttelyvieraat viihtyvät näyttelyssä pitkään, keskimäärin noin viisi tuntia. Hyvät ateria- ja kahvilapalvelut messukeskuksessa varmistavat että verensokeri pysyy kohdillaan ja tapahtumasta jaksaa nautiskella.

Tervetuloa viihtymään!

Scroll to Top