Automies virkistää iäkkäitä visiitillä Classic Motorshow’hun

Automies-hanke edistää ikäihmisten hyvinvointia autoilun avulla. Automiehet vievät vapaaehtoistoimintana iäkkäitä heille merkityksellisiin paikkoihin, tilaisuuksiin ja ihmisten pariin johon he eivät omin voimin pääsisi, vaikkapa autotapahtumiin. Nyt Automies tuo iäkkäitä myös Classic Motorhow´hun.

Vanhat autot herättävät muistoja
Lähes kaikilla on autoihin ja automatkoihin liittyviä muistoja. Vanhat autot voivat palauttaa muistoja niillekin, joiden muisti on muutoin jo heikentynyt. Monet muistavat ensimmäisen oman autonsa tai sen millä eno ajoi tai sen, jolla tuore hääpari lähti kirkosta jne. näitä muistoja riittää.

Monet yhdistykset järjestävät vuosittain arvokkaita tilaisuuksia, joissa tarjotaan kyytejä vanhuksille tai muille erityisryhmille. Automies tarjoaa näiden lisäksi vaivattomia tapoja ajaa iäkkäiden iloksi useamminkin.

Klassikolla ikämiehen luo tai ikämiehelle kyyti klassikon luo

Lyheyetkin automatkat mukavissa maisemissa tai klassikkoautoihin tutustumiset talleilla, tapahtumissa tai ikämiehen luona tarjoavat mielekästä sisältöä elämään. Autoretket ja -tapahtumat luovat vanhojen muistojen rinnalle uusia. Ne tarjoavat samalla sosiaalisia kontakteja, tehden iäkkään elämästä elämisen arvoista.

Automies kutsuu autoilevia miehiä, autoharrastajia ja autokerhoja osallistumaan Automies-toimintaan. Klassikkoautoihin tutustuminen tarjoaa erityisesti iäkkäiden miesten kaipaamaa ohjelmaa, tarjoten heille virkistystä ja hyvinvointia. Automatkoihin liittyvät sosiaaliset kontaktit vähentävät myös yksinäisyyttä.

Lyhyistäkin reissuista kertyy uusia keskustelun aiheita, jotka edistävät iäkkäiden sosiaalista kanssakäymistä jatkossa heidän arjessaan. Sukulainen tai tuttava saattaa viihtyä iäkkään seurassa pidempään, kun on uutta tarinoitavaa. Näin hyvä laajenee. Hyvän tekeminen tekee tutkitusti hyvää myös tekijälle itselleen.

Liity Automiehiin ja voita Classic Motorshow kutsukortti
Classic Motorshow tukee ehdottoman hyvänä pitämäänsä Automies-toimintaa tarjoamalla Classic Motorshow -kutsukortteja Automiehille ja sellaiseksi aikoville. Käy tykkäämässä Automies Facebook -sivusta ja katso sieltä, miten voit voittaa Classic Motorshow liput! facebook.com/automies.fi

Ota yhteyttä. Kysy miten sinä ja kerhosi voitte liittyä hyvää ajaviin Automiehiin!

P.0405 461 461
www.automies.fi
facebook.com/automies.fi

Scroll to Top