NÄYTTEILLEASETTAJILLE

Classic Motorshowssa vierailee vuosittain noin 19 000 nostalgiasta kiinnostunutta kävijää. Näyttely on oiva paikka esitellä toimintaa ja myydä alan tuotteita.

Suuri suomalainen klassikkoajoneuvonäyttely tarjoaa ainutlaatuisen ja hyvätunnelmaisen kohtaamispaikan nostalgiasta ja klassikkoajoneuvoista kiinnostuneiden kanssa. Näyttelyvieraat hakevat tietoa ajoneuvoihin liittyviin kysymyksiin sekä hankkivat alan tuotteita ja palveluja. Classic Motorshowssa kanssakäyminen sekä kaupanteko on vaivatonta ja luonnollista.

Yhdistystarjous

Classic Motorshow on alan yhdistyksille mainio paikka esitellä yhdistyksen toimintaa suurelle yleisölle ja verkostoitua muiden toimijoiden kanssa. Klassikkoajoneuvoyhdistykset ovat harrastuksen selkäranka. Heidän pyyteettömän toimintansa ansiosta ajoneuvot ja alan tietotaito säilyvät tuleville sukupolville. Tätä toimintaa Classic Motorshow tukee tarjoamalla yhdistyksille näyttelytilaa veloituksetta käyttöön.

Lisäksi näyttelyssä palkitaan paras yhdistysosasto 2000 euron stipendillä. Stipendin saajan päättää tehtävään nimetty raati.