Classic Motorshow järjestetään ensi vuonna huhtikuussa

Klassikkoajoneuvojen kauden avauksena tunnettu, Lahden Messukeskuksessa järjestettävä, Classic Motorshow avaa ovensa ensi keväänä ensimmäistä kertaa jo huhtikuussa päivämäärillä 24.–25.4.2021.

Jo kaksitoista kertaa vapun jälkeisenä viikonloppuna järjestetyn näyttelyn ajankohtaa on aikaistettu, jottei se ajoittuisi päällekkäin äitienpäivän kanssa. Äitienpäivän monet haluavat viettää perinteisesti perheen kanssa kakkukahvin äärellä, joten Classic Motorshowta on pyydetty välttämään kyseistä viikonloppua niin näyttelyvieraiden kuin näytteilleasettajienkin taholta.

Kevät on ollut harrasteajoneuvonäyttelyiden osalta kiireistä aikaa, sillä lyhyen ajan sisällä on perinteisesti järjestetty kolme alan suurtapahtumaa. Pääsiäisenä American Car Show Helsingissä, huhtikuussa Hot Rod & Rock Show Tampereella ja toukokuun alussa Classic Motorshow Lahdessa. Tamperelaiset olivat myötämielisiä Classic Motorshown ehdotukseen aikaistaa heidän ensi vuoden tapahtumaansa ja niin Classic Motorshow voidaan järjestää ensimmäistä kertaa huhtikuun puolella.

Työajoneuvot teemaosaston tähtinä

Ensi keväänä Classic Motorshow jatkaa siitä, mihin se tänä vuonna koronaviruksen takia peruuntuessaan jäi. Näyttelyn teema on ”Työn sankarit – ajoneuvot töissä”. 

Moottorilla toimivien kulkuneuvojen keksimisestä lähtien ihminen on helpottanut työtään erilaisilla ajoneuvoilla. Esimerkiksi traktoreista ja maatalouskoneista on ollut valtava apu maataloustöissä ja erilaisten kuorma- ja pakettiautojen sekä tavaraskootterien ansiosta lähetykset on saatu perille nopeasti.

Ajoneuvot ovat myös helpottaneet ihmisten liikkumista paikasta toiseen. Työssä ajoneuvon voi sanoa olevan niissä tapauksissa, kun sen ratin takana istuu ammattikuljettaja. Ilmeisimpinä esimerkkeinä tulee varmasti monille mieleen linja-autot, taksit tai vaikka ambulanssit. Tarkemmin ajateltuna myös esimerkiksi virka- ja edustusautot ovat myös työn sankareita; työasioitahan niilläkin on hoidettu.

Teemaosastolla paneudutaan työssä käytettyjen ajoneuvoihin edellä mainituista sekä lukuisista muista näkökulmasta.

Osastovaraukset käynnistyvät tammikuussa

Vaikka kevään näyttelyn järjestelyt ovat käynnistyneet, aiheuttaa koronapandemia muutoksia ennakkoaikatauluihin. Näkyvimpänä muutoksena on, että osastovaraukset käynnistetään syyskuun sijaan vasta vuodenvaihteen jälkeen. Ilmoitamme varausten avautumisesta kotisivuillamme.

Lisätiedot:
Petri Niemenmaa
puh. 0400 425 063
petri.niemenmaa@rloevents.fi
classicmotorshow.fi

Scroll to Top