Classic Motorshow mukana Helsinki Motorshowssa

 

Classic Motorshow osastolla 1 b 21 Suomen ensimmäinen kansainvälisen mittakaavan klassikkoajoneuvonäyttely, Classic Motorshow, esittäytyy Helsinki Motor Showssa osastolla 1 b 21. Osastolla on hieman esimakua tulevasta, tervetuloa tutustumaan!

Classic Motorshow – vanhojen ajoneuvojen uusi elämä Classic Motorshow kokoaa muistojen ajoneuvot saman katon alle, Lahden Messukeskukseen 3.-4.5.2008. Kalustoa on perheautoista urheiluautoihin, kääpiöautoista linja-autoihin ja kuorma-autoihin, mopoista ja moottoripyöristä moottorikelkkoihin ja traktoreihin, unohtamatta moottoriurheiluklassikoita ja historic kilpa-ajoneuvoja.

Ensimmäisen näyttelyn teemana on suomalainen ajoneuvohistoria, jolla herätetään henkiin muistoja aina 20-luvulta asti. Teemalla halutaan tuoda esiin niitä ajoneuvoja jotka ovat menneinä vuosikymmeninä värittäneet kotimaista katukuvaa. Sen lisäksi näyttelyssä on vahvasti mukana klassikkoajoneuvot harrasteena. Alan yhdistykset ja kerhot osallistuvat näyttelyyn vahvalla panoksella tuomalla näytille paljon kalustoa sekä esittelemällä omaa toimintaansa. Näyttelyssä kävijä voi löytää itselleen uuden harrastuksen myös tätä kautta – näyttelyssä on mukana myös myytäviä klassikkoajoneuvoja.

Lisätietoja:

Risto Laine Puh. 0400 969 550

Niina Anonen Puh. 040 772 8213

Scroll to Top