Classic Motorshow näkyy Etelä-Suomen liikenteessä


CLASSIC MOTORSHOW 3.-4.5.2014

_0012104.jpg
Lahden Messukeskuksessa järjestettävä Classic Motorshow houkuttelee taas paikalle tuhansittain alan harrastajia ja värittää viikonlopun liikennettä Etelä-Suomen teillä. Tapahtuman rakennuspäivä on tänään perjantaina, joten sadat näyttelyyn saapuvat klassikkoajoneuvot suuntaavat Lahteen jo tämän päivän aikana.

Lauantaina ja sunnuntaina monet messuvieraat saapuvat tilaisuuteen omilla museoajoneuvoillaan, jotka saattavat liikkua liikenteen valtavirtaa hitaammin. Muilta tien käyttäjiltä tämä voi hetkittäin vaatia kärsivällisyyttä.

Classic Motorshow´hun odotetaan yhteensä noin 20.000 kävijää. Alan harrastajien suurtapahtuma saa aikaan sen, että enimmäkseen tallien kätköissä piileskeleviä menneiden vuosikymmenten klassikkoajoneuvoja on nyt samanaikaisesti liikkeellä satamäärin.

Museoautoja alkaa saapua Lahteen jo perjantaina, kun näytteilleasettajat tuovat niitä osastoilleen. Lauantaina ja sunnuntaina vähintään 30 vuoden ikäisille ajoneuvoille varatut parkkialueet Messukeskuksen edustalla ja jäähallin vierellä täyttyvät aamupäivän aikana. Suuri osa messuvieraista saapuu tietenkin Lahteen uudemmilla kulkuneuvoilla, joille on varattu paljon ilmaista pysäköintitilaa ja paikat on opastettu niin kyltein kuin liikenteenohjaajienkin toimesta.

Näyttelyvieraita on lauantaina ja sunnuntaina liikkeellä pitkin päivää, mutta selvimmin he kuormittavat liikennettä molemmin puolin tapahtuman alkamisaikaa, joka on kello 10.00. Messukeskuksen hallit suljetaan kumpanakin päivänä kello 17 ja paikalta poistuu siten paljon ajoneuvoja viikonlopun paluuliikenteeseen.

Scroll to Top