Classic Motorshow paransi viime vuodesta

Klassikkoajoneuvojen valtakunnallinen suurkatselmus Classic Motorshow veti viikonlopun aikana Lahden Messukeskukseen yli 16.100 näyttelyvierasta. Tämä tarkoittaa, että yleisömäärä lisääntyi viime vuoden ensimmäisen tapahtuman luvuista yli neljänneksellä.

Classic Motorshow´n järjestäjä oli tällä kertaa varannut pysäköintitilaa Messukeskuksen edustalta ja sen välittömästä läheisyydestä yli 600:lle veteraaniajoneuvolle. Näillä tarkoitetaan 25 vuoden ikäisiä tai sitä vanhempia ajokkeja. Molemmat klassikoille tarkoitetut parkkialueet olivat sekä lauantaina että sunnuntaina täynnä suurimman osan päivää.

-Voimme olla tyytyväisiä siitä, että klassikkoajoneuvojen harrastajat ovat todella ottaneet Classic Motorshow´n omakseen. Kävijöitä oli kautta maan ja kaukaisimmat vieraat saapuivat Sodankylästä asti, toteaa tapahtuman järjestäjä Risto Laine. Häntä ilahdutti myös se, että viime vuoden kokemuksista saatu oppi auttoi välttämään käytännön ongelmia: -Suuresta yleisömäärästä huolimatta pääsimme nyt siihen, että lipunmyynti pelasi eikä pahoja jonoja päässyt syntymään.

Classic Motorshow´n parhaasta näyttelyosastosta palkittiin tänä vuonna SF-Scooterfreaks. Osastojen taso oli kuitenkin yleisemminkin niin korkea, että järjestäjä jakoi tunnustuspalkinnot samoista ansioista myös Naisten Automobiiliklubille sekä Steyr-Puch Club Finlandille.

3. Classic Motorshow järjestetään ensi keväänä Vappuviikonloppuna, 1.-2. toukokuuta.

Scroll to Top