Classic Motorshowlle lisää tilaa

24.1.2014

teema.jpg

“Unelmia” -teema messukeskuksen alakertaan

Viime vuonnahan Lahden Messukeskus laajeni yhdellä hallilla, joka oli 2013 näyttelyn teemahallina. Tänä vuonna tuokin halli otetaan yleiseen näyttelykäyttöön ja teemalle haettiin kokonaan uusi paikka. Se rakennetaan messukeskuksen alakerran kokoustiloihin.
Kevään 2014 teema “Unelmia” on vahvasti työn alla ja tällä hetkellä järjestäjällä on olemassa tarkkaan harkittu listaus mukaan hankittavista ajoneuvoista.

Tapahtuman myynnistä vastaava Petri Niemenmaa on tänä vuonna myös teeman tuottaja:
– Riittävän monipuolisen teemaan liittyvän kaluston kiteyttäminen on ollut mielenkiintoista pohdittavaa. Jokaisella ajoneuvolla on oma tarinansa ja syynsä olla mukana, nyt on salapoliisityön aika jäljittää sinne oikeat yksilöt, toteaa Niemenmaa.

Lisää tilaa myös pysäköintiin

Näyttelylle saadaan myös lisää pysäköintitilaa. – Näytteilleasettajapysäköinti siirretään Messukeskuksen taakse, joten voimme tarjota enemmän tilaa 30-vuotiaiden ja sitä vanhempien ajoneuvojen alueelle. Vuokraamme myös lisää katupysäköintiä näyttelyvieraiden käyttöön, kertoo näyttelyjärjestelyistä vastaava Risto Laine. Kaikkein ruuhkaisin ajankohta on vuodesta toiseen ollut lauantain aamupäivä, joten se kannattaa muistaa suunnitellessa omaa vierailua näyttelyyn.

Scroll to Top