Classic Motorshow’lle positiivista palautetta yleisöltä ja näytteilleasettajilta

Suuri suomalainen klassikkoajoneuvonäyttely – Classic Motorshow 2017 – sai jälleen runsaasti väkeä liikkeelle. Yleisöltä tulleen palautteen mukaan näyttelyssä oli paljon katsottavaa ja se oli tunnelmaltaan lämminhenkinen. Kaikkiaan viikonlopun aikana Classic Motorshow´ssa vieraili 18 414 henkilöä.

“Olemme erittäin tyytyväisiä näyttelyvierailta ja näytteilleasettajilta saamaamme palautteeseen, mikä on meille tärkeintä. Tämän pohjalta voimme hyvillä mielin jo lähteä suunnittelemaan ensi vuoden tapahtumaamme”, totesi järjestäjän edustaja ja Classic Motorshow´n “isä” Risto Laine.

Näyttelyn tämän vuoden teema; 70-luku – muutosten vuosikymmen, kirvoitti näyttelyvierailta paljon hyväntuulisia kommentteja ja nuoruuden muistoja. Ajalta, jolloin kundeilla oli nahkarotsit ja kireät dongarit, pimuilla kellohameet ja nilkkasukat. Oli rasvalettejä, tötterötukkia ja huikeita tupeerauksia. Tällaisiin asuihin pukeutuneita oli näyttelyn käytävillä sekä osastoillakin runsaasti.

Classic Motorshow järjestettiin nyt kymmenennen kerran. Sunnuntai-iltapäivänä näyttelyn järjestäjän RLO Eventsin edustajat Risto Laine ja Petri Niemenmaa kiersivät jakamassa muistoesineen jokaiselle osastolle, jotka ovat olleet mukana kaikissa kymmenessä Classic Motorshow´ssa.

“Halusimme muistaa kaikkia alusta asti mukana olleita näytteilleasettajia. Jatkuvuus on tehnyt näyttelyn vuosittaisesta kasaamisesta mielekästä ja antoisaa”, myönsi Niemenmaa.

Myllyn Vanhat Autot valittiin Vuoden Ajoneuvomuseoksi
Ajoneuvomuseoiden neuvottelukunta julkisti Classic Motorshow´ssa Vuoden Ajoneuvomuseon, joka valitaan jatkossa vuosittain.

Tunnustuspalkinnolla pyritään lisäämään alan tunnettuutta ja arvostusta. Ensimmäiseksi Vuoden Ajoneuvomuseoksi valittiin yksimielisesti Myllyn Vanhat Autot Liperistä. Palkinnon myöntämistä perustellaan museon huikealla laajenemistahdilla.

Vuoden 2018 Classic Motorshow järjestetään 11:nnen kerran ensi vuonna Lahden Messukeskuksessa 5.-6.5.2018.

Scroll to Top