Classic Motorshown avauspäivä oli vilkas

Classic Motorshown ensimmäinen päivä on nyt pulkassa, ja klassikkoajoneuvonostalgia sai jälleen suomalaiset liikkeelle. Näyttelylauantai Lahden Messukeskuksessa oli vilkas, kun tapahtumalla oli kävijöitä lähes 12 000 – eli viitisensataa enemmän kuin viime vuoden näyttelylauantaina.

Isuzu Owners’ Club on vuoden 2023 paras yhdistysosasto

Perinteiden mukaisesti Classic Motorshowssa valittiin jälleen näyttelyn paras yhdistysosasto. Tänä vuonna voitto meni Isuzu Owners’ Clubille. Parhaan yhdistysosaston valitsi klassikkoajoneuvoalan asiantuntijoista koostuva raati, joka painotti valinnassa kokonaisuutta. Merkittävää ei siis ollut pelkästään ajoneuvot, osaston sisustus tai tarina toteutuksen takana, vaan kaikkien näiden yhdistelmä.

Osastollaan Isuzu Owners’ Club toi esille merkin kotimaan, Japanin, keväistä Hanami (suomeksi kukkien katselu) -perinnettä. Kerhon jäsenet olivat tuoneet osastolle kevään myötä talviunilta heränneitä klassikko-Isuzuja kirsikankukkien ja japanilaisen somistuksen keskiöön.

Huomenna jatkuu

Classic Motorshow jatkuu huomenna sunnuntaina. Huomenna ohjelmassa on muun muassa Eläintarhan ajoihin liittyviä haastatteluja tarun hohtoisen Eltsun historiaan keskittyvällä osastolla C40. Autourheiluselostajana tunnettu Timo Pulkkinen haastattelee klo 14 Yrjö Kylmälää, Timo Vainiota ja Topi Vainiota Eläintarhan ajojen tiimoilta. Huomenna myös selviää Omistajien helmien voittaja, kun näyttelykävijät äänestävät osastolla esillä olevista kymmenestä finalistista parhaan.

Tervetuloa näyttelyyn klo 10-17.

Scroll to Top