Classic Motorshow’ssa amerikkalaiskaunottaria

Kuva: Classic Motorshow’ssa 2017 voi nähdä myös Cadillaceja

Amerikka on ollut ajoneuvoteollisuuden mahtimaa jo yli 100 vuotta. On selvää, että ns. jenkkiautot kuuluvat myös Classic Motorshow´n tarjontaan. Amerikkalaisista ajoneuvoista kiinnostuneiden kannattaa vierailla mm. näillä osastoilla: Oldsmobile-kerho, Mustang-kerho, A-Ford-kerho, Ford Freaksit ja Classic Chevy Club, USA Car of Pieksämäki sekä alan kattojärjestö FHRA.

Cadillaceja löytyy mm. LähiTapiolan ja Nokian Renkaiden osastolta. LähiTapiolan osastolle tulee Antti Asunmaan erittäin hienosti entisöity vuosimallia 1959 Cadillac ja Nokian Renkaat esittelevät heidän oman edustusautonsa Cadillac Imperial Fleetwood Limousinen vuodelta 1949.

70-luku – muutosten vuosikymmen

Näyttelyn teemana tänä vuonna on 70-luku – muutosten vuosikymmen. Teeman lisäksi 1970-luku näkyy eri osastoilla, esimerkiksi Autoglymin osastolla Dodge Challenger ja Ylä-Pirkanmaan Mobilistien osastolla Jeep Wagoneer Custom vm. -73.

Kuva: Myös museorekisteröity Jeep Wagoneer Custom nähdään näyttelyssä

“Tämän vuosimallin Wagoneer Custom on ainoa, joka on museorekisteröity Suomessa. Joskus olen kuullut, ettei jenkkilästäkään löydy näin hienoa yksilöä”, kertoo auton omistaja Jari Isokivijärvi.

“Tätä ei ole täysin rakennettu uudeksi, vaan siihen on jätetty hieman vanhan ajan patinaa, pientä ruostejälkeäkin. Huippuyksilö.”

Classic Motorshow on omalla osastollaan mukana myös American Car Show´ssa pääsiäisenä 14.-16.4.

CLASSIC MOTORSHOW 6.-7.5.2017

Aukioloajat:
Lauantaina 6.5. klo 9.00-17.00
Sunnuntaina 7.5. klo 10.00-17.00

Lahden Messukeskus
Salpausselänkatu 7, 15110 Lahti

Liput ovelta:
18 euroa / päivä (sis. alv 10 %)
Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi aikuisten seurassa.
Lippuja on ostettavissa sekä käteisellä että pankki- ja luottokorteilla (Visa/Mastercard) lipunmyyntipisteistä messukeskukseen saavuttaessa.

Lippuja on saatavissa myös ennakkoon Tiketistä (www.tiketti.fi). Päivälipun hinta Tiketissä on 18 euroa + lipputyyppikohtaiset toimituskulut, alkaen 2,50 euroa.

Pysäköinti ja narikka:
Näyttelyvieraille pysäköinti on niille varatuilla paikoilla ilmaista. Narikkaan voi jättää vaatteita tai vaikkapa kypärän ilmaiseksi.

Scroll to Top