Tasakymmeniä juhlitaan näyttelyssä

Kuva: Classic Motorshow’sta 2016

Classic Motorshow´ssa toukokuun ensimmäisenä viikonloppuna 6.-7.5. Lahden Messukeskuksessa vietetään myös pyöreitä merkkipäiviä, kun Ferrarin ja Saabin mittarissa on komeat 70 vuotta, Fiat 500 sekä Classic Chevy ovat 60-vuotiaita ja Ahveniston moottorirata täyttää 50 vuotta. Näiltä osastoilta löytyvät “juhlakalut” ovat näkemisen arvoisia.

Suuri suomalainen klassikkoajoneuvonäyttely on juhlapaikkana, kun muutamat autoilun ikonit ohittavat merkittäviä virstanpylväitä.

Maailman todennäköisesti palvotuin urheiluautomerkki Ferrari täyttää 70 vuotta. Suomen Ferrari Club juhlii merkkivuotta esitellen osastollaan suomalaisen historian omaavia Ferrareita.

Suomen Saab-klubi juhlistaa merkin 70-vuotista taivalta Classic Motorshow´ssa, jossa sen osastolla esitellään joitakin keskeisiä malleja menneiltä vuosikymmeniltä.

Fiat 500 Club Finlandian osastollakin on juhlanaihetta, kun Torinossa heinäkuussa 1957 ensiesitelty Fiat 500 täyttää 60 vuotta.

Classic Chevy Club Finland esittelee Chevrolet-klassikoista Classic Chevyn vm. 1957, joka sai aikoinaan lempinimen “Baby Cadillac”.

Hämeenlinnassa sijaitseva Ahveniston moottorirata ja Historic Race Finland ry tuovat yhteisellä osastollaan esille historiaa Suomen legendaarisemmasta kilpailukäyttöön tarkoitetusta radasta.

CLASSIC MOTORSHOW – SUURI SUOMALAINEN KLASSIKKOAJONEUVONÄYTTELY

AUKIOLOAJAT:
Lauantaina 6.5. klo 9.00-17.00
Sunnuntaina 7.5. klo 10.00-17.00

Lahden Messukeskus
Salpausselänkatu 7, 15110 Lahti

LIPUT OVELTA:
18 euroa / päivä (sis. alv 10 %)
Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi vanhempien seurassa.
Lippuja on ostettavissa sekä käteisellä että pankki- ja luottokorteilla (Visa/Mastercard) lipunmyyntipisteistä messukeskukseen saavuttaessa.

LIPUT ENNAKKOON:
Lippuja on saatavissa myös ennakkoon Tiketistä (www.tiketti.fi). Päivälipun hinta Tiketissä on 18 euroa + lipputyyppikohtaiset toimituskulut, alkaen 2,50 euroa.

PYSÄKÖINTI JA NARIKKA:
Näyttelyvieraille pysäköinti on niille varatuilla paikoilla ilmaista. Narikkaan voi jättää vaatteita tai vaikkapa kypärän ilmaiseksi.

Scroll to Top