Ensi kertaa Classic Motorshowssa: klassikkoajoneuvojen huutokauppa

Vuosittaisen Classic Motorshow -tapahtuman yhteydessä järjestetään tänä keväänä myös klassikkoajoneuvojen huutokauppa. Huutokaupan toimeenpanija on turkulainen Triangle Motor Co.

– Päätimme kokeilla huutokauppaa Suomen suurimman alan tapahtuman yhteydessä, sillä vastaavissa näyttelyissä maailmalla on tällaisesta hyviä kokemuksia. Kokeilimme huutokauppaa viime kevään uusien toimitilojemme avajaisissa ja olimme tyytyväisiä kokemukseen. Nyt listalla on enemmän ajoneuvoja ja uskon että Classic Motorshown 15 000 näyttelyvieraan joukosta löytyy näille sopivia ostajia, kertoo Triangle Motor Co:n toimitusjohtaja Risto Paunonen.

Kaikkiaan vasaran alle pääsee 14 tarkkaan valikoitua yksilöä ja seitsemän näistä myydään tapahtumassa lauantaina ja toiset seitsemän sunnuntaina.

Huutokaupattavat autot valitaan tarkoin: – Pyrimme siihen, että kaikki näyttelyvieraat voivat tehdä huutokaupasta löytöjä. Listalla tulee olemaan autoja 1920-luvulta öljykriisiin saakka, kertoo Paunonen.

Listan neljä ensimmäistä on jo valittu. Niistä herkullisimmaksi Paunonen nostaa loistoautoluokkaan laskettavan Mercedes-Benz 600 SWB:n vuosimallia -64. Tavallisempaa kansanajokkia edustaa puolestaan Citroënin “iso kissa” DS 23ie vuodelta -73.

Kaksi muuta nyt listalta löytyvää ovat Chevrolet Touring vuodelta -26 ja MG TC vuosimallia -47.

Kaikkiaan neljäntoista auton lisäksi huutokauppaan tulee tarjolle muutamia pienempiäkin tuotteita, kuten esimerkiksi autoaiheisia keräilyesineitä.

Tilaisuudessa ostajaksi aikovan tulee rekisteröityä ennakkoon. Rekisteröitymiset ottaa vastaan Triangle Motor Co / Risto Paunonen. Häneen voi myös olla yhteydessä, jos haluaa tarjota ajoneuvoaan huutokaupattavaksi. Yhteystiedot löytyvät Classic Motorshown ja Triangle Motor Co:n verkkosivuilta.

Huutokauppatilaisuudet järjestetään Classic Motorshown B-hallissa lauantaina 5.5. klo 15 ja sunnuntaina 6.5. klo 13.

Lisätietoja:
Triangle Motor Co – Risto Paunonen, GSM 040 900 6030
Classic Motorshow – Terhi Heloaho, GSM 040 6822 662

Scroll to Top