Ensimmäinen vuotuinen suurkatselmus sai yleisön tuen

Lehdistötiedote 4.5.2008

Classic Motorshow otti heti paikkansa

Suomen ensimmäinen klassikkoajoneuvojen valtakunnallisen tason tapahtuma Classic Motorshow muodostui heti yleisömenestykseksi. Kahden näyttelypäivän aikana Lahden Messukeskuksessa vieraili kaikkiaan noin 12.600 kävijää, mikä määrä varsin hyvin täytti järjestäjän ennakko-odotukset.

-Tämä todisti, että konseptimme toimii ja maassa on ollut sosiaalinen tilaus tämän tyyppiselle tapahtumalle, arvioi näyttelyn järjestäjä Risto Laine. -Jopa sää suosi näyttelyvieraita ja antoi erinomaiset puitteet ulkosalla läpiviedylle oheisohjelmalle, toteaa Laine tyytyväisenä.

Risto Laine vahvistaa, että Classic Motorshow´sta todella on vakiintumassa jokavuotinen lisä motoristien suurtapahtumien joukkoon. -Ensi keväänä kokoonnutaan Lahteen taas samana viikonloppuna. Silloin näyttelypäivät ovat
2. ja 3. toukokuuta, hän ilmoittaa.

Ensimmäisen Classic Motorshown yleisöllä oli tilaisuus äänestää näyttelyn parhaasta osastosta. Suurimman suosion äänestyksessä sai Suomen Britti-Ford Kerho ry., joka näin voitti 2.000 euron suuruisen palkinnon.

Kerhon osasto oli somistettu 60/70-luvun vaihteen pic-nic hengessä. Sen keskipisteenä oli vuoden 1967 mallinen Ford Anglia, jonka ympärille oli kerätty runsaasti ajan retkeilyrekvisiittaa, kuten Sopu-teltta, Primus-keitin, kaksiväristet kangaspäällysteiset kumipatjat ja jopa Ilta-Sanomien numero vuodelta -70. Osaston oli ideoinut ja somistanut kerhon Anglia-yhteyshenkilö Hannu Tolvanen.

Lisätietoja:

Risto Laine Puh. 0400 969 550

Niina Anonen Puh. 040 772 8213

Scroll to Top