Grips Garage sähköistää klassikkoautot e-Drive Retron kanssa

Grips Garage tunnetaan korkealaatuisia entisöintipalveluita tarjoavana yrityksenä, joka on keskittynyt 1950- ja 1960-luvun brittiurheiluautoihin. Nyt vanha ja uusi lyövät kättä yhteistyön merkeissä.

Grips Garage on aloittanut yhteistyön e-Drive Retro:n kanssa, ja tuo ensimmäisenä kotimaisena alansa yrityksenä asiakkailleen mahdollisuuden hankkia aito vanha klassikkoauto varustettuna tulevaisuuden tekniikalla. Suomalaisinsinöörien kehittämä täyssähkötekniikka sovitetaan täysin entisöidyn vanhan auton kuoriin, ja lopputuloksena on suorituskykyinen, hiljainen, luotettava ja helppohoitoinen harrasteauto.

e-Drive Retron tekniikalla varustetut sähköklassikot kunnioittavat alkuperäistä: ne ovat silti hieman suorituskykyisempiä kuin vastaavat bensiinimoottoriset versiot. Ajokokemus on kuitenkin aitoa ja jäljittelemätöntä: tunnelma ja ajettavuus ovat ennallaan.

e-Drive Retron ensimmäinen prototyyppi on rakennettu vuoden 1972 Triumph GT6 – urheiluauton kuoriin. Triumphin painavasta kuutoskoneesta on luovuttu, ja tilalla on täydellisen 50:50-painonjakauman tarjoava akusto ja sähkömoottori jolla kevyt auto kiihtyy ja liikkuu todella mukavasti.

Auto on myös nykyaikaisesti pikaladattava: sen CHAdeMO-pikalatauspistokkeen kautta auton akku latautuu täyteen noin puolessa tunnissa. Latauspisteitä löytyy Suomesta lähes 40 kappaletta.

Triumph GT6 e-Drive Retro on nähtävillä 7.-8.5. 2016 Lahden Classic Motor Show:ssa koko viikonlopun ajan Grips Garagen osastolla, hallissa B24. Tervetuloa tutustumaan!

Scroll to Top