Grips Garagen osastolla työn alla olevan Austin-Healey 100-4 Le Mansin osakokonaisuuksia

Toisen polven klassikkoautoharrastajan, nuoren Oskari Åvallin luotsaama Grips Garage on palauttanut vuosien varrella tien päälle lukuisia klassikkokaunottaria, myös kotimaisittain merkittäviä yksilöitä kuten Timo Mäkisen vanhan Triumph TR3 -ralliauton.

Grips Garagen osastolla pääset viikonlopun aikana tutustumaan yrityksen varaosatarjontaan – yhteistyökumppanina toimii belgialainen Anglo Parts, joka 80 000 nimikkeellään on yksi maanosan merkittävimpiä osatoimittajia nimenomaan brittiklassikoiden saralla. Kannattaa tarttua messutarjouksiimme: kauppaamme Castrolin klassikkomoottoriöljyjä lyömättömään hintaan.

Osastolla on nähtävillä työn alla olevan Austin-Healey 100-4 Le Mansin osakokonaisuuksia – pääset tutustumaan työnlaatuumme myös pintaa syvemmältä.

Grips Garage on laajentanut toimintaansa, ja perustanut oman korkealuokkaisen verhoomoon. Verhoilijamestari Erkki Hakala on tavattavissa koko messujen ajan Grips Garagen osastolla, B-hallissa osastolla B24!

Grips Garage Oy on englantilaisten museo- ja klassikkoajoneuvojen korkeatasoisiin restaurointeihin, maahantuontiin sekä ostoon ja myyntiin keskittynyt yritys – harrastuksesta liikkeelle lähtenyt Grips Garage on vuosien mittaan kasvanut yhdeksi Suomen merkittävimmistä entisöintiyrityksistä.

Scroll to Top