Koska joit viimeksi sitruunasoodaa?

16.4.2008

Classic Motorshowssa tarjoilutkin retrohengessä

Lahdessa 3.-4. toukokuuta järjestettävän Classic Motorshown kävijät saavat kokea nostalgista ilmettä – ja makua – myös messualueen virvoketarjonnassa. Tämän mahdollistaa Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan kanssa solmittu yhteistyösopimus.

Laitilan Wirvoitusjuomatehdas on profiloitunut vahvasti nimenomaan
“eilispäivän henkisten” tuotteiden valmistajaksi. Esimerkiksi sen klassikko-
limonaadien sarja edustaa 40- ja 50-luvuille ominaista valikoimaa. Muun muassa erikoissitruunasoodaa tehdään 50-luvun reseptillä. -Kaikki limonaadimme ovat lisäksi säilöntäaineettomia ja niitä tehdään tuulisähköllä, kehaisee avainasiakaspäällikkö Nina Fyrsten.

Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan virvokkeita on messualueella tarjolla neljässä eri pisteessä. Teemahalliin pystytettävässä kanttiinissa on myös alkoholitarjoilu. Kanttiini tulee ilmeeltään istumaan tapahtuman nostalgiseen henkeen. Esim. Laitilan omat hinnastot muistuttavat entisajan lippakioskeissa käytettyjä. Muista myyntipisteistä messuhalliin tuleva vanhan ajan kioski vastaa tarjonnaltaankin kautta linjan menneiden vuosikymmenten meinikiä. Sieltä on saatavilla limujen lisäksi kahvia ja pullaa!

Tietoa Classic Motorshowsta ja sen oheistapahtumista päivitetään jatkuvasti tapahtuman omille verkkosivuille osoitteessa www.classicmotorshow.fi

Lisätietoja:

Risto Laine Puh. 0400 969 550

Niina Anonen Puh. 040 772 8213

Scroll to Top