Missä piilevät kasarisäilymät?

Järjestäjän kokoama Oi nitä aikoja – osasto on jo pitkällä. Yllättävän hankalaa on löytää 30-vuotta vanhaa kalustoa – siis ajoneuvoja vuodelta 1985.

Ensikertaa rakentuva Oi niitä aikoja -vuosikymmenkokonaisuus on mietitty melkolailla valmiiksi ja kalustoa hankitaan parhaillaan paikalle. Lähes kaikkeahan meiltä Suomesta löytyy, mutta kasarivuosikymmenen helmet tuntuvat olevan hakusalla.

Tuottaja Petri Niemenmaalla olisi kiinnostusta saada mukaan esimerkiksi Espanjan autoteollisuudenhelmi, Seat Malaga, jota ei ole vielä jäänyt haaviin.

– Se sopisi kuin nenä päähän ensiesittelyvuotensa -85 osastolle. Onhan Malaga Seat Ibizan kanssa niitä ensimmäisiä suuremmassa määrin meillä nähtyjä espanjalaisautoja, kiteyttää Niemenmaa.

– Meidän ajoneuvoharrastajien alkaa olla korkea aika herätä säilyttämään myös tuon aikakauden ajoneuvoja, hän muistuttaa.

Jos siis omistat, tai tiedät jonkun joka omistaa, 80-lukuisen Seat Malagan ja se olisi näyttelyyn saatavilla, ota yhteyttä! Petri Niemenmaa, 0400 425 063, petri.niemenmaa@rloevents.fi.

Scroll to Top