Mobilisti-lehdeltä tukeva 70-luvun erikoisnumero

Kuva: Mobilistin 3/2017 kansi

Ajoneuvokulttuurin erikoislehti Mobilisti julkaisee 70-lukua käsittelevän erikoisnumeron. Lehti on samalla ennätyksellisen paksu, vähintään 140-sivuinen.

Mobilistin historian suurin numero perehdyttää lukijansa 70-luvun maailmaan, mutta omalaatuisesti värittyneiden lasien lävitse. Osansa käsittelystä saavat niin suomalaisen jenkkiautokulttuurin alkuvuodet kuin 70-luvun reteä autourheilumaailmakin. Ajoneuvoartikkeleissa paneudutaan myös 70-luvun vaaralliseen moottoripyöräilyyn ja ensimmäisen yliäänimatkustajakoneen – Concorden – historiaan. Vakosametinpehmeän Mobilisti-käsittelyn saa myös 70-luvun mainonta, pop-kulttuuri ja aikakauden uutisvirta.

Seiskytluvun erikoisnumero on jatkoa muutaman vuoden takaiselle 60-luvun spesiaalille. Kuin sattumalta myös Lahdessa 6.-7.5. järjestettävän Classic Motorshow -näyttelyn teemana on 70-luku.

Vuodesta 1979 ilmestynyt Mobilisti on Suomen johtava ajoneuvohistorian aikakauslehti. Kahdeksan kertaa vuodessa ilmestyvä lehti käsittelee monipuolisesti autoja sekä kaikkea, mikä pärisee tai paukkuu. Normaalisti Mobilisti on 100-sivuinen, mutta kiitoksena uskollisille asiakkailleen, tilaajan versiossa on aina vähintään kahdeksan ylimääräistä sivua. Valtavan erikoisnumeron tilaajapainoksessa on ennätykselliset 148 sivua! Yksityisen Mobilisti Oy:n kustantama laatujulkaisu tehdään kotimaisin voimin ja painetaan Suomessa hienolle suomalaiselle paperille.

Mobilisti 3/2017 on lehtipisteissä keskiviikkona 3.5. Irtonumeron hinta on 11e.
Lisätietoja: Kustannus Oy Mobilisti, 09 2727 100, toimitus@mobilisti.fi / www.mobilisti.fi
Scroll to Top