Näyttelyinfo 1/2010

Tervetuloa Classic Motorshowhun 8.-9.5.2010!

Järjestyksessään kolmas Classic Motorshow järjestetään äitienpäiväviikonloppuna 8.-9.5.2010. Mielenkiinto tätä pohjoismaiden ainoata klassikkoajoneuvonäyttelyä kohtaan on ollut runsasta ja olemme saaneet yhteydenottoja myös maamme rajojen ulkopuolelta.

Tulevaa näyttelyä suunniteltaessa on huomioitu kahden ensimmäisen vuoden kokemukset ja saamamme palaute. Tällä kertaa perinteinen ajoneuvoyhdistyksille suunnattu messuosastotarjous sisältää enemmän veloituksetonta tilaa ja samalla näytteilleasettajarannekkeiden määrää on lisätty. Myös kaupallisten osastojen hintaa on laskettu.

Näyttelyn nettisivuille on nyt päivitetty ensi vuoden tiedot ja samalla on osastovaraaminen avattu.

Ensi kevään aukioloajat ovat samat kuin tänäkin vuonna, eli ovet ovat yleisölle avoinna klo 10 – 17 molempina päivinä. Perjantai 7.5. on rakennuspäivä ja rakennusaika on klo 8 – 20. Purku alkaa heti ovien sulkeuduttua sunnuntaina 9.5. klo 17 ja jatkuu klo 22 asti.

Pääsylipun hinta on pysynyt ennallaan, eli se on 15 euroa/päivä. Käytössä on jälleen kaikki kolme hallia.

Mikäli suunnittelette tapahtuman yhteyteen kerhon kevätkokousta tai muuta yhteistä tilaisuutta, Lahden Messukeskuksesta löytyy sopivia tiloja tilaisuuksien pitoa varten. Näitä tiloja voi tiedustella ja varata suoraan Lahden Messuilta.

Lahden Messut
Jyri Behm
Puhelin (03) 525 8217
GSM 040 504 2172
e-mail: jyri.behm@lahdenmessut.fi

Näyttelyn rakentamista koskevista asioista tiedotamme vuodenvaihteen jälkeen lisää. Myös pääsylippujen ennakkomyynnistä tiedotetaan erikseen myöhemmin.

Yhdistyksille lisää tilaa!

Harrastekerhoille ja yhdistyksille tarjoamme tällä kertaa enemmän tilaa veloituksetta. Tarjolla on nyt 2 kpl 6m x 6m osastoja, eli yhteensä 72 m2 veloituksetta käyttöön. Tarjous on voimassa tammikuun 2010 loppuun asti tai niin kauan kuin tilaa riittää. Tarjoukseen kuuluu entisen näytteilleasettajarannekemäärän (3 kpl /6 x 6 osasto) lisäksi vastaava määrä lisärannekkeita, kuin osastolla on esillä olevia ajoneuvoja.

Mikäli yhdistys haluaa varata enemmän kuin kaksi ruutua tarjoamme lisäruudut edulliseen kerhohintaan 210 euroa + alv 22%. Lisätietoja osastoista löytyy internet-sivuiltamme.

Mikäli yhdistyksellänne tai edustamallanne merkillä on juhlavuosi tai muu merkkitapahtuma jota aiotte juhlistaa vuoden 2010 aikana, ottakaa yhteyttä meihin!

Kaupalliset osastojen hintoja tarkastettu!

Myös kaupallisten osastojen hinnoittelua on tarkastettu. Ensi kevään kaupallisten osastojen hinnat ovat 30% edellisvuosia edullisemmat. Tarkat hinnat löytyvät näyttelyn internetsivuilta.

Osastopaikkojen varaus ja yhteystiedot

Osastopaikan varaus tapahtuu täyttämällä varauslomake internet -sivuillamme www.classicmotorshow.fi. Vahvistamme varaukset varausvahvistuksella. Kotisivuilta löytyy myös lisätietoja näyttelystä ja osastoista.

Lisätietoja näyttelystä antavat:

Näyttelyjärjestelyt:
Risto Laine, GSM 0400 969 550, e-mail: risto.laine@rloevents.fi

Näytteilleasettajayhteydet:
Niina Anonen, GSM 040 772 8213, e-mail: Lähetä sähköpostia

Kaupalliset osastot ja yhteistyökumppanit:
Petri Niemenmaa, GSM 0400 425 063, e-mail: petri.niemenmaa@rloevents.fi

Paras kerho-osasto 2010

Ensi keväänä palkitaan jälleen parhaita kerho-osastoja. Parhaan osaston valinnan suorittaa klassikkoajoneuvoalan asiantuntijoista koostuva ja tapahtuman taustalla vaikuttava “Viisasten kerho”. Palkintojen yhteisarvo on edelleen 2000 euroa ja järjestäjä pidättää oikeuden antaa palkinnon joko yhdelle osastolle tai jakaa sen useampien kesken.

Messuterveisin,

Risto Laine

Scroll to Top