Näyttelyvakuutukset kuntoon LähiTapiolassa

Hyvä Classic Motorshown näytteilleasettaja,

Tässä perustietoa siitä, miten vakuutukset ovat voimassa näyttelyn aikana.

Kaskovakuutus

Ajoneuvokohtainen kaskovakuutus on voimassa myös näyttelyn aikana ilman eri rajoituksia. Muista kuitenkin tarkistaa ajoneuvon omistajalta turvan taso, eli esim. onko ajoneuvolla sellainen kaskovakuutus, jossa on mukana kolarointi- ja ilkivaltavakuutus, vai onko ajoneuvo vakuutettu ainoastaan palon ja varkauden varalta.

Kaskon kolarointivakuutus kattaa myös kuljetuksen aikana (esim. trailerilla) tapahtuvat vahingot. Jos museoajoneuvo on vakuutettu LähiTapiolassa erityisellä museo- tai harrasteajoneuvon vakuutuksella, kuljetusvakuutus kuuluu myös suppeampiin vakuutuksiin (palo-varkausvakuutus tai museoajoneuvon osakasko).

Huomioi omavastuuosuus. Näytteilleasettajana joudut yleensä vastaamaan omavastuuosuudesta ajoneuvon omistajalle, ellei ole sovittu muuta. Jos vakuutusturvan tasosta on epäselvyyttä, ajoneuvon omistaja voi tarkistaa sen LähiTapiolan asiakaspalvelusta puh. 01019 5100 (ma-pe klo 8-18).
Kuljetus- ja näyttelyvakuutus

Jos ajoneuvokohtaista kaskovakuutusta ei ole, voit hoitaa vakuutusturvan kuntoon kuljetus- ja näyttelyvakuutuksella. Classic Motorshown näytteilleasettajana saat LähiTapiolan näyttelyvakuutuksen erikoishintaan. Vakuutus kattaa näyttelyn sekä edestakaiset kuljetukset kotimaassa. Vakuutushakemuksen voit tehdä kätevimmin Classic Motorshown nettisivuilta.

Sähköinen vakuutushakemus löytyy tästä.

Sähköisestä hakemuksesta löydät myös tarkemmat tiedot, hinnat sekä vakuutusehdot.

Ystävällisin terveisin
LÄHITAPIOLA KESKINÄINEN VAKUUTUSYHTIÖ
Kuljetusvakuutuspalvelu sekä Moottoriajoneuvovakuutuspalvelu

Scroll to Top