Omistajien helmet -ilmoittautuminen avattu!

Mitä tehdä, jos tallissa uinuu ajoneuvohelmi, jonka olemus ja tarina suorastaan huutavat päästä esille kevään Classic Motorshowssa? Omistajan vastuulle jää tunnistaa tämä harjaantumattomiin ihmiskorviin kuulumaton vetoomus ja ilmoittaa ajoneuvo Omistajien helmet -kisaan.

Tässä kilpailussa seinät ovat leveällä ja katto korkealla, kuten Classic Motorshown periaatteisiin kuuluu. Helmi voi yhtä hyvin olla arkinen latolöytö, karu kuormuri kuin ammattitaitoisesti entisöity kilometrinnielijäkin. Oleellista on vastaus kysymykseen, miksi juuri tämä ajoneuvo on omistajalleen erityisen tärkeä.

Ilmoitettavalle ajoneuvolle ei ole muita kriteerejä kuin vähintään 25 vuoden ikä, muuten tyyli on täysin vapaa. Yleisö pääsee äänestämään ilmoittautuneiden joukosta verkossa, ja kymmenen eniten ääniä saanutta ajoneuvoa ovat näytteillä Classic Motorshowssa Lahden Messukeskuksessa 6.-7.5.2023.

Vuoden 2018 näyttelyssä debytoinut Omistajien helmet saavutti alusta pitäen vankan suosion. Ilmoittautuneita ajoneuvoja on jokaisena vuonna ollut kymmeniä, ja niille ovat verkossa antaneet oman äänensä tuhannet ihmiset.

Ilmoittautumiseen tarvitaan ajoneuvosta vain julkaisuvapaa kuva, perustiedot ja pieni tarina. Tänä vuonna haluaisimme erityisesti painottaa näistä viimeistä: sitä, miksi juuri tämä ajoneuvo on omistajalleen tärkeä ja ansaitsee tulla valituksi Omistajien helmiin.

Ilmoittautuminen on avoinna 28.2.2023 asti täällä.

Scroll to Top