Haluatko ajoneuvosi Omistajien helmet -osastolle?

Onko tallissasi ajoneuvo, joka on sinulle erityinen ja jonka haluat esille Classic Motorshowhun? Ilmoita se mukaan Omistajien helmiin.

Omistajien helmet on osastokokonaisuus, johon kuka tahansa voi ilmoittaa oman helmensä moposta raskaaseen kalustoon – huippuentisöidystä latolöytöön. Ainoa rajoitus on ajoneuvon ikä, joka tulee olla vähintään 25 vuotta.

Omistajien helmet osaston ajoneuvot valitaan nettiäänestyksellä

Omistajien helmien ilmoittautuminen päättyy 28.2.2019. Mukaan ilmoittautuneet ajoneuvot julkistetaan tällä sivustolla 4.3.2019 ja yleisö voi äänestää niistä suosikkiaan 31.3.2019 saakka. Kymmenen eniten yleisön ääniä saanutta ajoneuvoa julkistetaan viikolla 15 ja kyseiset ajoneuvot nähdään keväällä Classic Motorshowssa Omistajien helmet -osastolla.

Yleisö äänestää suosikkinsa Classic Motorshowssa

Näyttelyviikonloppuna Classic Motorshown kävijät äänestävät Omistajien helmet -osaston ajoneuvoista suosikkinsa. Kolme eniten ääniä saanutta palkitaan muistoesinein ja eniten ääniä saanut ajoneuvo on Vuoden 2019 Omistajien helmi. Palkitseminen tapahtuu Omistajien helmet -osastolla sunnuntaina 5.5. klo 16.00.

Ilmoita ajoneuvosi Omistajien helmiin tästä.

Omistajien helmet -osasto toteutetaan yhteistyössä LähiTapiolan kanssa.

 

Scroll to Top