OMISTAJIEN HELMET 

– yhteistyössä Valvoline –

Omistajalleen tärkeä ajoneuvo, helmi, voi yhtä hyvin olla arkinen latolöytö, karu työkone kuin huippuentisöity harvinaisuuskin. Oleellista tässä kilpailussa on viehättävä tarina. Miksi juuri tämä ajoneuvo on erityisen tärkeä omistajalleen?

Mukaan voi ilmoittaa vähintään 25-vuotiaan ajoneuvon, muuten tyyli on täysin vapaa. Kaikki mukaan ilmoittautuneet esitellään verkossa kuvan ja tarinan kera. Näistä yleisö pääsee äänestämään suosikkiaan ja kymmenen eniten ääniä saanutta ajoneuvoa, finalistit, saapuvat näytteille Classic Motorshown ’Omistajien helmet’ -osastolle Lahden Messukeskukseen 4.-5.5.2024.

Omistajien helmet -kisa on ollut osa Classic Motorshow -näyttelyä jo vuodesta 2018, tänä keväänä kuudetta kertaa. Omistajien helmet on nauttinut alusta pitäen vankkaa suosiota. Ilmoittautuneita ajoneuvoja on vuosittain kymmenittäin, ja niille ovat verkossa antaneet oman äänensä tuhannet ihmiset.

AIKATAULU 2024

    • 25.2.  saakka – ajoneuvojen ilmoittautuminen – PÄÄTTYNYT VUODELTA 2024

    • 28.2.-17.3. – yleisöäänestysaika verkossa finalistien valitsemiseksi – PÄÄTTYNYT VUODELTA 2024

    • 20.3. – Kymmenen finalistia julkaistaan, nämä tulevat olemaan esillä Classic Motorshow näyttelyssä

    • 4.-5.5. – Classic Motorshown näyttelykävijät äänestävät esillä olevista finalisteista suosikkiaan Omistajien helmeksi

    • 5.5. – Omistajien helmi 2024 julkaistaan Classic Motorshowssa, Lahden Messukeskuksessa

OMISTAJIEN HELMET 2024 FINALISTIT

Nämä alla olevat kymmenen helmeä valikoituivat Classic Motorshown Omistajien helmet 2024 finaaliin. 

Kaikkiaan kisaan ilmoittautui mukaan 73 ajoneuvoa. Niiden joukosta valittiin nämä kymmenen verkkoäänestyksellä, joka päättyi 17.3. Ääniä annettiin kaikkiaan noin 5100.  Pääset katsomaan koko kilpailijakaartin tästä. 

Nämä kymmenen finalistia tulevat olemaan esillä Classic Motorshowssa 4.-5.5.2024 Omistajien helmet -osastolla (A25), jossa yleisö pääsee äänestämään suosikkiaan voittajaksi. Äänestys on käynnissä näyttelypäivinä sunnuntaihin klo 15 saakka.

Omistajien helmi 2024 julkaistaan ja palkitaan Classic Motorshowssa 5.5. klo 16.00. 

 

Scroll to Top