OMISTAJIEN HELMET

Tässä kilpailussa seinät ovat leveällä ja katto korkealla, kuten Classic Motorshown periaatteisiin kuuluu.

Omistajalleen tärkeä ajoneuvo, helmi, voi yhtä hyvin olla arkinen latolöytö, karu työkone kuin huippuentisöity harvinaisuuskin. Oleellista tässä kilpailussa on viehättävä tarina. Miksi juuri tämä ajoneuvo on erityisen tärkeä omistajalleen?

Mukaan voi ilmoittaa vähintään 25-vuotiaan ajoneuvon, muuten tyyli on täysin vapaa. Kaikki mukaan ilmoittautuneet esitellään verkossa kuvan ja tarinan kera. Näistä yleisö pääsee äänestämään suosikkiaan ja kymmenen eniten ääniä saanutta ajoneuvoa, finalistit, saapuvat näytteille Classic Motorshown ’Omistajien helmet’ -osastolle Lahden Messukeskukseen 4.-5.5.2024.

Omistajien helmet -kisa on ollut osa Classic Motorshow -näyttelyä jo vuodesta 2018, tänä keväänä viidettä kertaa. Omistajien helmet on nauttinut alusta pitäen vankkaa suosiota. Ilmoittautuneita ajoneuvoja on vuosittain kymmenittäin, ja niille ovat verkossa antaneet oman äänensä tuhannet ihmiset. Rohkeasti mukaan!

AIKATAULU 2024

    • 25.2.  saakka – ajoneuvojen ilmoittautuminen

    • 28.2.-17.3. – yleisöäänestysaika verkossa finalistien valitsemiseksi (käytämme ilmoittajan lähettämää kuvaa ja tarinaa)

    • 20.3. – Kymmenen finalistia julkaistaan, nämä tulevat olemaan esillä Classic Motorshow näyttelyssä

    • 4.-5.5. – Classic Motorshown näyttelykävijät äänestävät esillä olevista finalisteista suosikkiaan Omistajien helmeksi

    • 5.5. – Omistajien helmi 2024 julkaistaan Classic Motorshowssa, Lahden Messukeskuksessa

 

 

ILMOITTAUTUMISLOMAKE 2024

Scroll to Top