Onko sinun ajoneuvosi vuoden 2020 Omistajien helmi?

Classic Motorshown osastokokonaisuus ”Omistajien helmet” esittelee yksityishenkilöiden rakkaita ajoneuvoja. Omistajien helmiin kuka tahansa voi ilmoittaa oman, vähintään 25-vuotiaan helmensä. Iän lisäksi ajoneuvoille ei ole muita rajoittavia tekijöitä; mukaan voi ilmoittaa mitä vain moposta raskaaseen kalustoon – huippuentisöidystä latolöytöön.

Viime vuonna Omistajien helmien voiton vei Jorma ja Joni Valkaman vm. -66 Volkswagen T2 T1 Kastenwagen.

Omistajien helmet toteutetaan tänä keväänä jo kolmatta kertaa ja se on edellisvuosina herättänyt paljon mielenkiintoa. Esimerkiksi viime vuonna mukaan ilmoitettiin yli 50 ajoneuvoa 20-luvulta aina 90-luvulle.

Onko tallissasi ajoneuvo, joka on sinulle erityinen ja jonka haluat esille Classic Motorshowhun? Ilmoita se nyt mukaan Omistajien helmiin. Ilmoittautumisaika päättyy 27.2.2020. Siirry tästä ilmoittautumislomakkeelle.

Osaston ajoneuvot valitaan nettiäänestyksellä

Mukaan ilmoitetut ajoneuvot julkistetaan 4.3.2020 Classic Motorshown kotisivuilla ja niistä yleisö voi äänestää suosikkiaan 25.3.2020 saakka. Kymmenen eniten ääniä saanutta ajoneuvoa julkistetaan viikolla 14 ja kyseiset ajoneuvot nähdään keväällä Classic Motorshowssa Omistajien helmet -osastolla.

Näyttelyvieraat valitsevat vuoden 2020 Omistajien helmen

Näyttelyviikonloppuna Classic Motorshown kävijät voivat äänestää Omistajien helmet -osaston ajoneuvoista suosikkiaan. Kolme eniten ääniä saanutta palkitaan muistoesinein ja eniten ääniä saanut ajoneuvo on vuoden 2020 Omistajien helmi.

Scroll to Top