Satavuotias Alfa Romeo Lahden Classic Motorshow’ssa

Lahden messukeskuksessa järjestetään äitienpäiväviikonloppuna Classic Motorshow, jonka teemana tänä vuonna on Suomessa valmistetut autot. Satavuotias Alfa Romeo on yksi pääyhteistyökumppaneista.

Alfa Romeo on näyttävästi esillä tapahtumassa. Maahantuoja AutoFennica Oy jakaa näyttelyosaston yhdessä kahden aktiivisen Alfa Romeo -kerhon, Club Alfa Romeo Ry:n ja Alfa Romeo Entusiasti Finlandesi Ry:n kanssa.
Näyttelyn suurimpiin kuuluva osasto sijaitsee A-hallissa paikalla A24 sisäänkäyntien A1 ja A2 välittömässä läheisyydessä.

AutoFennica esittelee Classic Motorshow´ssa intohimoja herättävän modernin klassikon, Alfa Romeo Spiderin.

Alfa Romeo Spider ei ole mikä tahansa avoauto. Sen pitkä historia virtaviivaisena kaunottarena, teknisesti edistyneenä kilparatojen hallitsijana ja maanteiden tyyli-ikonina on tehnyt siitä legendan vailla vertaa.

Spiderin, jonka nimi juontaa juurensa englannin kielen sanasta “speeder”, pitkään historiaan kuuluvat mm. sellaiset klassikot kuin 8C 2300 Spider Corsa 1930-luvulta, vuonna 1955 esitelty Giulietta Spider sekä vuoden 1966 1600 Spider “Duetto”, jolla nuori Dustin Hoffman ajoi elokuvassa Miehuuskoe (The Graduate). Sekä Duetto että Miehuuskoe olivat niin suosittuja, että USA:ssa erikoiserä Spidereita sai lisänimen “Graduate”.

Alfa Romeo Spider herättää intohimoja yhtä lailla tänään kuin jo 1930-luvun kilparadoilla. Se osoittaa Alfa Romeon kuuluvan kiistattomasti avoautojen – toisin sanoen intohimojen, kilparatojen, kiiltävän asvaltin ja tukkaa hulmuttavan tuulen maailmaan.

Alfa Romeo -kerhojen osastoilla puolestaan nähdään takavuosien kaunottaria, mm. Giulietta Berlina, Giulia Spider, 1750 GT Veloce ja Montreal.

Messut ovat auki sekä lauantaina että sunnuntaina klo 10-17. AutoFennicasta paikalla molempina messupäivinä on tuotepäällikkö Tomi Kari.

Lisätietoja:

AutoFennica Oy

Tuotepäällikkö Tomi Kari, puh. 020 547 7537 tai 040 7687 060 ja
sähköposti tomi.kari (at) aro.fi

Tiedottaja Mia Meinander, puh. 020 547 7534 tai 040 7477 266 ja
sähköposti mia.meinander (at) aro.fi

Scroll to Top