Ukko-Pekalla Kouvolasta Lahteen Classic Motorshown molempina päivinä

Ukko-Pekalla Kouvolasta Lahteen Classic Motorshown
molempina päivinä

Näyttelyn aikana myös lyhyempiä höyryjunakyytejä Lahdessa

Kouvolan suunnalta Classic Motorshowhun suuntaavia hemmotellaan harvinaisella elämysmahdollisuudella. Näyttelyviikonloppuna 3.-4.5. höyryjuna Ukko-Pekka ajaa matkustajavuoron Kouvolan asemalta Lahteen ja aina Salpausselän seisakkeelle saakka, aivan Classic Motorshown piha-alueen tuntumaan.

Ukko-Pekka puuskuttaa liikkeelle Kouvolan asemalta molempina näyttelypäivinä klo 8.50. Kyytiin pääsee myös väliasemilta (Koria-Kausala-Uusikylä-Nastola-Villähde-Lahti). Paluumatka Kouvolaan lähtee Salpausselän seisakkeelta heti näyttelyn päättyessä klo 17.00. Aikataulu on sama molempina näyttelypäivinä.

Päivällä höyryjunakyytejä Mukkulaan

Myös muut kuin Kouvolan suunnalta tulevat pääsevät kokeilemaan entisten aikojen junamatkailua Classic Motorshown yhteydessä. Ukko-Pekka ajaa näyttelypäivän aikana Lahdessa kaksi reissua Mukkulaan ja takaisin, retki kestää noin tunnin verran. Junasta voi myös tällä retkellä jäädä vaikkapa visiitille Suomen Moottoripyörämuseoon, jonne sisäänpääsyn saa puoleen hintaan esittämällä ranteessaan Classic Motorshown saman päivän rannekkeen.

Vaikkei kyytiin ennättäisikään, on junan saapuminen ja lähteminen Salpausselän seisakkeella aivan Classic Motorshown piha-alueen tuntumassa jo näkemisenarvoinen tapahtuma, joka kannattaa käydä kokemassa näyttelyssä vieraillessa.

Aikataulu (Katso tarkempi aikataulu täältä)

Lähdöt Kouvolasta Lahteen 8.50

Lähdöt Lahdesta Kouvolaan 17.00

Lähdöt Salpausselältä Lahden aseman kautta Mukkulaan klo 11.00 ja 14.15.

Matkan kesto noin tunnin. Juna pysähtyy myös Lahden rautatieasemalla.

Matkaliput (HUOM! ostetaan junasta, vain käteinen käy)

Kouvola-Lahti

menopaluu 25e (lapset 4-12v: 12e)

meno 15e (lapset 4-12v: 7e)

Salpausselkä-Mukkula

Meno-paluu aikuiset 15 e

(lapset 4-12 v. 8 e)

Lapset alle 4 v matkustavat aikuisen kanssa veloituksetta.

Junamatka ei ole osa Classic Motorshow -tapahtumaa, joten sille ostetaan erillinen lippu ja vastaavasti junamatkaa varten ei edellytetä Classic Motorshown lippua.

Junamatkat järjestää junaharrastajaseura Topparoikka ry yhteistyössä Höyryveturimatkat 1009 Oy:n kanssa. Matkalipun hinta ei sisällä Classic Motorshown lippua, jonka voi ostaa ennakkoon Lippupalvelusta tai messukeskuksen ovelta tapahtumaan saapuessa.

Lisätietoja: www.topparoikka.net

Scroll to Top