Vielä ehdit varata myyntiruudun klassikkoajoneuvollesi

Tänä vuonna Classic Motorshown pihasta voi vuokrata pysäköintiruudun myytäville, vähintään 30-vuotiaille ajoneuvoille. Näyttelyviikonloppu on täydellinen ajankohta oman klassikkoajoneuvon myynnille, kun tuhannet klassikkoajoneuvoharrastajat kokoontuvat yhteen paikkaan.

Myyntiruudun vuokranneet saavat ajoneuvolleen varatun pysäköintiruudun keskeiseltä paikalta Lahden Messukeskuksen edestä, lukuisten potentiaalisten ostajien läheisyydestä. Koeajojen helpottamiseksi pysäköintiruudun vuokranneet saavat ajoluvan, joka oikeuttaa ajamaan alueelle ja pois alueelta rajoituksetta koko näyttelyn ajan. Ajoluvan ansiosta ruutu säilyy varattuna, vaikka ajoneuvo poistuisi välillä alueelta.

Myytävät ajoneuvot saavat myös hyvin näkyvyyttä ennen näyttelyä, sillä ajoneuvot tullaan esittelemään Classic Motorshown nettisivuilla ja Facebookissa.

Myyntiruudun hinta on 125 € (sis. alv) ja se sisältää ruudun, ajoluvan ja näyttelyn sisäänpääsyn koko viikonlopun ajaksi. Varaa tästä oma myyntiruutusi 20.4. mennessä.

Scroll to Top