Volkswagen Grossraum on vuoden 2022 Omistajien helmi

Alkuvuodesta lähtien on pohdittu, kenestä kruunataan tämän vuoden Omistajien helmi. Nyt arvailut voi jo unohtaa, kun Classic Motorshown näyttelykävijät äänestivät suosikkiaan ja tämän vuoden Omistajien helmeksi äänestettiin sympaattinen Volkswagen Grossraum.

Maijan ja Sarin omistama Volkswagen Grossraum on ollut kaksikolla hallussaan jo vuodesta 2012 lähtien. Sattumankaupalla lainaan saatu Volkkarista tehtiin autokaupan myötä oma ja sitten hieman myöhemmin oman näköinen.

Kaksikko puhuu Grossraumista kodin jatkeena ja sellaiseksi se on sisustettukin. Kauniilla kukkaverhoilla ja kristalliyksityiskohdilla koristetussa autossa näyttää samalta omistajien kotona. Viihtyisänä ja kodikkaana kakkoskotina tämä 60-vuotias luottoystävä ei jää pölyttymään autotalliin, vaan se kuljettaa omistajansa joka kesä lukuisiin seikkailuihin, noin 10 000 km ajon verran. 

Omistajien helmien toiseksi sijoittui Krister Harjun radoillakin kurvaillut Opel Manta ja kolmanneksi Heli Valtosen lunastuskunnosta pelastettu Ford Cortina.

Omistajien helmiä äänestäneiden kesken järjestettiin myös arvonta, jossa palkintona oli Kamasa Tools -työkalusetti sekä kolme Sonaxin autonhoitotuotepakettia. Kamasa Tools -työkalusetin voitti Jami T. ja Sonaxin autonhoitotuotepaketit Silja S., Jani J. ja Henna P. Voittajiin on otettu yhteyttä henkilökohtaisesti. 

Scroll to Top