PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT

Mobilisti – syvemmälle ei pääse

Mobilisti on Suomen tinkimättömin ajoneuvokulttuurin ja alan harrastajien äänenkannattaja. Lehden linja on ollut alusta lähtien sama: Jos laite pitää pahaa ääntä ja/tai siinä on pyöriviä osia, hullut tykkäävät. Hullut pitävät sisällään lehden toimituskunnan, joka kokoaa kahdeksan kertaa vuodessa vähintään satasivuisen lukupaketin kuvauksen mukaisista kojeista – vuosisadan alun häristimistä aina 80-luvun plastiikkipommeihin saakka.

Kamasa Tools – Ammattikäyttöön tarkoitetut työkalut

Kamasa Tools on ensisijainen valinta kaikille, jotka haluavat toimivia ja kestäviä työkaluja ja arvostavat ensiluokkaista laatua. Kamasa Tools tarjoaa korjaamo- ja käsityökaluja niin harrastajille kuin ammattilaisille. Kamasa Toolsilla on kattava takuu kaikille tuotteilleen.

Sonax – kestävä maalipinnan suoja ja häikäisevä kiilto hetkessä

Käytännöllisillä Sonax autonhoitotuotteilla ja -tarvikkeilla saavutat aina parhaan lopputuloksen niin sisä- kuin ulkopesuissa, vahauksissa ja koneellisissa kiillotuksissa, renkaiden ja vanteiden hoidossa sekä muovipintojen ja ikkunoiden puhdistuksissa. Täyden palvelun Sonax Service-pisteistä saat myös kestävät keraamiset pinnoitukset.

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Motonet – autoilevan ihmisen tavaratalo

Motonetin laajasta valikoimasta löytyvät varaosat yli 500 erilaiseen automalliin. Autovaraosien lisäksi Motonetista saat kaiken tarvittavan autoiluun, moottoripyöräilyyn, veneilyyn, kalastukseen sekä työkalut ammattilaisesta kodin kunnostajaan.

vannetukku.fi

vannetukku.fi tarjoaa vanteet ja renkaat parhaaseen hintaan kotiovelle toimitettuna. Valikoimista löytyy myös vannetarvikkeet, autotarvikkeet ja korjaamokoneet.

vannetukku.fi on myös tiiviisti mukana autoilutapahtumissa ympäri Suomea.

Scroll to Top