PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT

 

Mobilisti – syvemmälle ei pääse

Mobilisti on Suomen tinkimättömin ajoneuvokulttuurin ja alan harrastajien äänenkannattaja. Lehden linja on ollut alusta lähtien sama: Jos laite pitää pahaa ääntä ja/tai siinä on pyöriviä osia, hullut tykkäävät. Hullut pitävät sisällään lehden toimituskunnan, joka kokoaa kahdeksan kertaa vuodessa vähintään satasivuisen lukupaketin kuvauksen mukaisista kojeista – vuosisadan alun häristimistä aina 80-luvun plastiikkipommeihin saakka.

 

 

YHTEISTYÖKUMPPANIT

 

Alfamer

Alfamer on auto- ja moottorialaan erikoistunut kirjankustannus-, maahantuonti- ja markkinointiyritys. Alfamer palvelee autoalan suurimpien tapahtumien lisäksi asiakkaitaan Helsingissä erikoiskirjakaupassaan osoitteessa Kaisaniemenkatu 13 sekä postimyynnillä verkkokaupasta www.alfamer.fi ympäri Suomea.

Autot, moottoripyörät, kuorma-autot, traktorit, työkoneet, kelkat, veneet, laivat, rautatiet, pienoismallit, lentokoneet, ilmailu, militaria, aseet sekä viritys, restaurointi ja moottoriurheilu. Unohtamatta remontointia, rakentamista ja puutarhaa.

 

vannetukku.fi

vannetukku.fi tarjoaa vanteet ja renkaat parhaaseen hintaan kotiovelle toimitettuna. Valikoimista löytyy myös vannetarvikkeet, autotarvikkeet ja korjaamokoneet.

vannetukku.fi on myös tiiviisti mukana autoilutapahtumissa ympäri Suomea.

 

LähiTapiola

LähiTapiolan uusissa liikennevakuutuksissa bonus muodostuu henkilökohtaisen ajohistorian perusteella ja maksimibonus on nyt jopa 80 %. Saat myös kakkos- ja kolmosautolle bonusta. Lisäksi bonus on henkilökohtainen, ei ajoneuvokohtainen ja voit ansaita palkintobonusta vahingottomalla ajolla. LähiTapiolasta saat kaikkiin autoihisi samat edut.

LähiTapiola vakuuttaa myös museo- ja harrasteajoneuvosi, voit valita niille joko laajan kaskon tai osakaskon. Museo- ja harrasteajoneuvojen vakuuttamista varten tarvitaan valokuvat ajoneuvosta ja museoajoneuvojen kohdalla myös kopio museoajoneuvotodistuksesta. LähiTapiolan toimistoista tai soittamalla saat ajoneuvollesi sinun tarpeita vastaavan vakuutusturvan.