PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT

 

Mobilisti – syvemmälle ei pääse

Mobilisti on Suomen tinkimättömin ajoneuvokulttuurin ja alan harrastajien äänenkannattaja. Lehden linja on ollut alusta lähtien sama: Jos laite pitää pahaa ääntä ja/tai siinä on pyöriviä osia, hullut tykkäävät. Hullut pitävät sisällään lehden toimituskunnan, joka kokoaa kahdeksan kertaa vuodessa vähintään satasivuisen lukupaketin kuvauksen mukaisista kojeista – vuosisadan alun häristimistä aina 80-luvun plastiikkipommeihin saakka.

 

Kamasa Tools – Ammattikäyttöön tarkoitetut työkalut

Kamasa Tools on ensisijainen valinta kaikille, jotka haluavat toimivia ja kestäviä työkaluja ja arvostavat ensiluokkaista laatua. Kamasa Tools tarjoaa korjaamo- ja käsityökaluja niin harrastajille kuin ammattilaisille. Kamasa Toolsilla on kattava takuu kaikille tuotteilleen.

 

Sonax – kestävä maalipinnan suoja ja häikäisevä kiilto hetkessä

Käytännöllisillä Sonax autonhoitotuotteilla ja -tarvikkeilla saavutat aina parhaan lopputuloksen niin sisä- kuin ulkopesuissa, vahauksissa ja koneellisissa kiillotuksissa, renkaiden ja vanteiden hoidossa sekä muovipintojen ja ikkunoiden puhdistuksissa. Täyden palvelun Sonax Service-pisteistä saat myös kestävät keraamiset pinnoitukset.

 

YHTEISTYÖKUMPPANIT

 

Alfamer

Alfamer on auto- ja moottorialaan erikoistunut kirjankustannus-, maahantuonti- ja markkinointiyritys. Alfamer palvelee autoalan suurimpien tapahtumien lisäksi asiakkaitaan Helsingissä erikoiskirjakaupassaan osoitteessa Kaisaniemenkatu 13 sekä postimyynnillä verkkokaupasta www.alfamer.fi ympäri Suomea.

Autot, moottoripyörät, kuorma-autot, traktorit, työkoneet, kelkat, veneet, laivat, rautatiet, pienoismallit, lentokoneet, ilmailu, militaria, aseet sekä viritys, restaurointi ja moottoriurheilu. Unohtamatta remontointia, rakentamista ja puutarhaa.

 

vannetukku.fi

vannetukku.fi tarjoaa vanteet ja renkaat parhaaseen hintaan kotiovelle toimitettuna. Valikoimista löytyy myös vannetarvikkeet, autotarvikkeet ja korjaamokoneet.

vannetukku.fi on myös tiiviisti mukana autoilutapahtumissa ympäri Suomea.

 

Grips Garage Oy

Grips Garage on erityisesti englantilaisten klassikkoautojen entisöintiin, huoltoon ja myyntiin erikoistunut yritys. Erikoisosaamiseen kuuluvat 1959-1970 lukujen brittisportit Austin-Healeysta Jaguareihin ja MG:stä Aston Martiniin, mutta hallinnassa ovat myös 1930- ja 1940-lukujen hienostoautot niin Euroopasta kuin Amerikastakin.

Grips Garage myös ostaa, myy ja välittää klassikkoautoja – entisöintiverstaan yhteydessä toimii show room. Grips Garagesta saa myös kaikki varaosat brittiklassikoihin.

 

LähiTapiola

LähiTapiolan uusissa liikennevakuutuksissa bonus muodostuu henkilökohtaisen ajohistorian perusteella ja maksimibonus on nyt jopa 80 %. Saat myös kakkos- ja kolmosautolle bonusta. Lisäksi bonus on henkilökohtainen, ei ajoneuvokohtainen ja voit ansaita palkintobonusta vahingottomalla ajolla. LähiTapiolasta saat kaikkiin autoihisi samat edut.

LähiTapiola vakuuttaa myös museo- ja harrasteajoneuvosi, voit valita niille joko laajan kaskon tai osakaskon. Museo- ja harrasteajoneuvojen vakuuttamista varten tarvitaan valokuvat ajoneuvosta ja museoajoneuvojen kohdalla myös kopio museoajoneuvotodistuksesta. LähiTapiolan toimistoista tai soittamalla saat ajoneuvollesi sinun tarpeita vastaavan vakuutusturvan.

 

 

Motonet – autoilevan ihmisen tavaratalo

Motonetin laajasta valikoimasta löytyvät varaosat yli 500 erilaiseen automalliin. Autovaraosien lisäksi Motonetista saat kaiken tarvittavan autoiluun, moottoripyöräilyyn, veneilyyn, kalastukseen sekä työkalut ammattilaisesta kodin kunnostajaan.

 

Autoliitto

Autoliitto tarjoaa jäsenilleen tietoa, turvaa ja etuja, jotka liittyvät ajoneuvon ylläpitoon ja matkailuun. Autoliitto on Suomen ainoa yksityisautoilijoiden edunvalvoja. Mitä enemmän meitä on, sen vahvempi on äänemme.

Autoliiton paikallisosastojen kautta jäsenillä on monipuoliset harrastusmahdollisuudet; autourheilua, tiepalvelua, vapaaehtoista pelastuspalvelua jne.
Liity jäseneksi osoitteessa www.autoliitto.fi