Omistajien helmet -yleisöäänestys avattu! 

Suuren suosion saavuttanut Omistajien helmet -osasto on mukana myös tämän kevään Classic Motorshowssa. Idea on yksinkertainen: halukkaat ovat ilmoittaneet vähintään 25-vuotiaan ajoneuvonsa yleisöäänestykseen kuvien kera, ja kymmenen eniten verkkoäänestyksellä ääniä saanutta on esillä Lahden Messukeskuksessa 6.–7.5. 

Yleisöäänestys avautui tänään perjantaina 3.3. ja kestää sunnuntaihin 19.3. saakka. Oman suosikkinsa voi huolellisen puntaroinnin jälkeen valita kymmenistä houkuttelevista kandidaateista. 

Omistajien helmiin ilmoitettiin tänä vuonna 72 ajoneuvoa. Kalustoa on mukana monipuolisesti – autoja, mopoja, moottoripyöriä, traktori ja onpa siellä venekin!

Mukaan ilmoitetuista ajoneuvoista kymmenen eniten ääniä saanutta nähdään keväällä Classic Motorshowssa Omistajien helmet -osastolla ja niistä näyttelyvieraat valitsevat voittajan.

MYÖS ÄÄNESTÄJILLE HYVÄT PALKINNOT

Äänestämällä suosikkiajoneuvoasi verkossa, osallistut myös lippuarvontaan! Arvomme kaikkien äänestäneiden kesken 5 kahden hengen pääsylippupakettia kevään Classic Motorshowhun. 

OMISTAJIEN HELMET AIKATAULU 2023

  • 28.2.2023  saakka – ajoneuvojen ilmoittautuminen (päättynyt)
  • 3.-19.3. – yleisöäänestysaika verkossa finalistien valitsemiseksi
  • 23.3. – Kymmenen finalistia julkaistaan, nämä tulevat olemaan esillä Classic Motorshow näyttelyssä
  • 6.-7.5. – Classic Motorshown näyttelykävijät äänestävät näyttelyssä esillä olevista finalisteista suosikkiaan
  • 7.5. – Omistajien helmi 2023 julkaistaan Classic Motorshowssa
Scroll to Top