Ostohousut jalkaan – Classic Motorshowsta monipuolisesti tuotteita ajoneuvoharrastukseen

Classic Motorshowssa upeiden ajoneuvojen ihastelun lomassa on kätevää hankkia saman katon alta kaikki tarvittava klassikkoajoneuvoharrastamiseen. Koostimme tähän näyttelyssä tarjolla olevaa valikoimaa laajasta kattauksestamme, josta voisi löytyä juuri sinun tarpeisiisi sopivat tuotteet, varaosat tai palveluntarjoajat.

KL-Varaosien osastolla on esillä laajasti kaikenlaista harrastajan tarvitsemaa. Sonaxin autonhoitotuotteiden ja varaosien lisäksi kannattaa tutustua esimerkiksi osastolla myytäviin laadukkaisiin työkaluihin ja autotallivarusteisiin. Heillä on tarjolla esimerkiksi Kamasa Tools Choice -työkaluvaunuja, joihin työkalut asiakas saa itse valita Kamasa Toolsin laajasta valikoimasta vastaamaan juuri omia tarpeita. Lue lisätietoja Kamasa Tools Choicesta täältä.

Monipuolista valikoimaa niin ajoneuvoihin kuin autotalleihinkin löytyy myös esimerkiksi Bilteman, TorAForssin, Karaasin, Nippeleiden ja muttereiden ja Suomen Kaasutinexpertin osastoilta.

Pintojen viimeistelyyn tarkoitettuja tuotteita myydään ja esitellään lisäksi myös ainakin Cartecin, StripALLAutoDip/Colorkitin ja Action Road Topin osastoilla.
Näin ajokauden alkuun voit tarvita harrasteajokkisi alle uudet renkaat. Voit jututtaa rengasasiantuntijoita Retrorenkaiden, Kontio Renkaiden ja Pirellin osastoilla ja tehdä valintasi asiantuntevalla opastuksella. Viimemainittu viettää muuten 150-vuotisjuhlavuottaan.

Mikäli tarvitset ajoneuvosi kunnostamiseen ja entisöintiin apukäsiä, voit myös keskustella näistä mahdollisuuksista ammattilaisten kanssa heidän osastoillaan. Tällaisia ovat vaikkapa Grips Garage, Erikoispaja, Triangle Motor Co, Karaasi, Paradise Cars sekä Golden Silver.

Erikoispalveluita tarjoaa esimerkiksi AkvaBlast Suomi, jonka erikoisalaa on osien märkäpuhallus, näytteitä työstä on tutkittavissa osastolla.
Jos oikein halut repäistä, voit jopa hankkia näyttelyviikonloppuna täydennystä ajoneuvokokoelmaasi uudella klassikkoajoneuvolla. Sellaisia kauppiaitahan meiltä löytyy, kannattaa tiedustella mitä sattuu olemaan myynnissä esimerkiksi Grips Garagella, Triangle Motor Co:lla, Paradise Carsilla, Golden Silverillä ja Koskin Importilla.

Kyllähän se tiedetään, että aina kun klassikkoharrastajat kohtaavat on olemassa mahdollisuuksia pienille – ja joskus isommillekin kaupoille ja ihan kaikkien kesken.

Jos ajoneuvon arvo askarruttaa, siihenkin löytyy Classic Motorshowsta asiantuntija – Classic Data tekee arvostettuja ajoneuvojen kunto- ja arvon määrityksiä.

Klassikkoajoneuvon kuljetat kätevästi mukanasi Eurowagonilta hankkimallasi trailerilla ja ellei se juuri nyt sovi talliin, voit hankkia Landtekin osastolta sitä varten sopivan katoksen.

Ellei nyt ole aika hankkia ihan oikeaa klassikkoajoneuvoa, löydät näyttelystä useita pienoismallien myyjiä. Tuliaisiksi kotiin voi viedä vintagevaatteita, asusteita, sisustustuotteita tai vaikkapa pussillisen messulakuja.

Ja kuten sanonta kuuluu – ’Eikä tässä vielä kaikki’ – ei läheskään! Löydät kaikki Classic Motorshown näytteilleasettajat näyttelyoppaastamme. Tervetuloa vappuviikonloppuna Classic Motorshowhun laajemmankin ostoslistan kanssa!

Scroll to Top